Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyjíždí náš nový Express z Litvínova a Mostu do Prahy.

22. 5. 2022

Naše nová expresní linka z Litvínova a Mostu do Prahy vyjede na svou trasu v pondělí 11. dubna. Jezdit bude od rána do večera každou hodinu, v dopoledním sedle jednou za hodinu a půl až za dvě hodiny. První spoj vyjede z Litvínova už v 4:40, poslední pojede z hlavního města v 20:45.

Do hlavního města jedeme po dálnici D8 a na nádraží Holešovice, což je rozdíl oproti jiným linkám, které jezdí po D7 a v Praze na Hradčanskou. Nabízíme tím alternativu a dovezeme Vás k jinému metru, k přestupům na jiné vlaky a také do jiné části Prahy.

Spoje pojedou ze zastávky Litvínov, nádraží ze čtvrtého stanoviště přes Most do Prahy k metru u nádraží Holešovice. V Mostě budou expresní autobusy zastavovat na třech zastávkách – Rudolická MUS, 1. náměstí a Velebudická. Z Litvínova přijede expresní linka do hlavního města za hodinu a 40 minut, z Mostu můžete být v cíli už za hodinu a čtvrt. Z Prahy od nádraží Holešovice odjíždí náš Arriva Express ze stanoviště č. 6. Vyberte si spoj v našem jízdním řádu.

Během cesty si uděláte pohodlí v prostorných sedadlech a v klimatizovaném interiéru. Využít můžete rychlého připojení k WiFi nebo zásuvky na dobíjení elektroniky. Jízdenky jsou už v prodeji a koupit si ji můžete předem v naší aplikaci nebo e-shopu, kde je jejich cena nejvýhodnější. Koupit si ji můžete i přímo u řidiče při nástupu do autobusu, zaplatit je možné platební kartou. Ceny jsou dynamické, z Mostu do Prahy začínají na 89 korunách, z Litvínova na 99.