Jdi na obsah Jdi na menu
 


Linka T92 zatím nevypluje

19. 9. 2023

Léto je pomalu za námi a to znamená, že by linka T92 z Ústí nad Labem do Hřenska a do Bad Schandau měla opět vyplout na svou obvyklou trasu. Vzhledem k nízké hladině Labe, která stále nesplňuje parametry potřebné k vyplutí této lodní linky, je nutné znovu zahájení provozu linky T92 posunout.

 

 

 

Provoz linky T92 je zásadně ovlivněn vodním stavem Labe, což je i důvodem, proč tato linka není v provozu během letních prázdnin. Svůj provoz měla lodní linka T92 opět zahájit již tento víkend, tj. 16. 9. a 17. 9., bohužel však s ohledem na nízký vodní stav není možné plavby realizovat.

 

Všem cestujícím, kteří chtěli lodní linku T92 tento víkend využít ke svým cestám se omlouváme. Aktuálně se snažíme najít náhradní termíny, ve kterých by mohla linka T92 vyplout, o průběhu budeme informovat prostřednictvím webových stránek www.dopravauk.cz a na našem Facebooku.

 

Linka T91 pluje dále dle jízdního řádu, pouze plavbu začíná v přístavišti Ústí nad Labem, Vaňov, kam vás z centra zaveze náhradní autobusová doprava.